Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies LA PLUJA NO ATURA EL...
 

07/06/2011

[Tornar]

LA PLUJA NO ATURA ELS ACTES DEL II FORÈS POESIA I MÚSICA


 

Durant la setmana prèvia, totes les previsions meteorològiques apuntaven que Forès no s'escaparia de la pluja el dissabte dia 4 de juny i així fou: el Forès poesia i música 2011 va passar per aigua.


Al començament de la jornada, la organització va voler desafiar les previsions i es va agosarar a iniciar les activitats a la plaça del mirador tal i com s'havia anunciat. L'escenografia de la picasoques, la parada de llibres de la llibreria 19ARCS i de la poesia visual, les cadires, l'escenari, un petit esmorzar, el taller i exhibició d'estels,...Unes paraules de l'alcalde Josep M. Llorach, unes paraules de l'Anna Maluquer, el so de la Big-bang Valona de fons i en Sergi Quiñonero que pintava un estel propi de la jornada i que posteriorment l'associació Mira-mira es va encarregar d'enlairar. La inauguració es va poder fer al mirador tal i com s'havia previst, però la pluja pujava de la conca sense cap mena de fre i la organització va haver de recórrer a l'església de Sant Miquel per tal de poder continuar amb els actes que s'havien previst.L'església de Sant Miquel va ser, doncs, el gran escenari de la jornada i va acollir no només l'exposició de poesia visual catalana, les lectures poètiques de Carles Camps i Josep M. Fulquet i l'espectacle Arran sempre de terra, sinó també l'Estramp Jam entre Anna Maluquer, Enric Casasses, Dolors Miquel i Andreu Subirats i també el concurs de recitació poètica.El concurs de recitació poètica, celebrat per primer any, va acollir un total de 12 participants que van poder recitar poesies pròpies o d'altres autors. El resultat d'aquest fou:1r premi:
Teresa Marimon.
2n premi: Pau Bové.

 

3r premi: Salvador Bosch.

 

Enguany el Forès poesia i música ha comptat amb molta varietat d'artistes en el si de les disciplines de la poesia i la música i malgrat les dificultats de la pluja la jornada s'ha desenvolupat correctament. Des de la organització es fa una valoració positiva de la festa d'enguany i ja es comencen a fer propostes de cara una 3a edició.

Recordeu també que encara podeu visitar l'exposició "Naturalment"- poesia visual catalana- a l'església de Sant Miquel fins el dia 26 de juny. Més informació AQUÍ.Aquí podeu veure algunes fotografies de la jornada:

 


 

 

II Forès poesia i música amb l'animació de la big-bang valona from Turisme de Forès on Vimeo.