Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies MÉS DE DUES-CENTES ...
 

[Tornar]

MÉS DE DUES-CENTES PERSONES VAN VISITAR FORÈS EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL FORÈS POESIA I MÚSICA

 

 

 El passat dissabte 15 de maig va tenir lloc el I Forès poesia i música que va reunir més de dues-centes persones al poble de Forès.

Cap allà les dotze del migdia va començar la jornada farcida d’activitats molt interessants entorn la poesia i la música: l’animada orquestra Big-Bang Valona conduïda per Marc Egea, l’esplèndid aperitiu amb que es va obsequiar a tots els assistents, la lectura popular de poemes, la paella al mirador envoltats d’un paisatge inòspid i l’exposició de poesia visual.

Entre aquest conjunt d’esplèndides activitats cal destacar la lectura de poesies per part de reconeguts poetes com són Màrius Sampere, Carme Catà i Jose Antonio Arcediano i el recital musical de Marc Egea amb la viola de roda a l’interior de la preciosa església de Sant Miquel de Forès.

Organitzadors i participants van elogiar l’encert de desenvolupar aquesta jornada i el poble de Forès i uns i altres van manifestar la voluntat de repetir l’esdeveniment un altre any.

Del Forès poesia i música encara en queda la magnífica exposició de poesia visual a càrrec dels
poetes visuals tarragonins l’església de Sant Miquel que es pot visitar fins el dia 5 de juny de dimarts a divendres amb reserva prèvia i els dissabtes d’11h a 13:30 h.