Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

Recull gràfic de Forès
 
 
Idea general:
 
L’objectiu és fer un recull gràfic sobre Gent i societat; Festes i celebracions; Obres, construccions i millores; Oficis i treball i Paisatges de Forès a partir de fotografies, cartells, tiquets, vídeos, samarretes, obsequis, etc. Amb aquest material aconseguirem preservar la història i la raó de ser de Forès.
 
Qui hi pot participar:
 
Tothom que qui tingui algun tipus del material citat, ja sigui més antic o més modern, ens el pot fer arribar a l'ajuntament, i després escanejarem o fotografiarem el material i els classificarem de forma acurada.
 
Guió de treball:
 
Per tal de fer possible el Recull Gràfic de Forès partirem d’un guió de treball molt simple:
 
  1. L'Ajuntament recopilarà tot el material que ens feu arribar. Si és necessari, també ens podem desplaçar a casa vostra.
  2. Si es tracta de material gràfic, l'escanejarem i us retornarem els originals. Si es tracta d'objectes, els fotografiarem i us en retornarem els originals.
  3. De cadascun dels materials adquirits en necessitarem saber totes i cadascuna de les característiques (el propietari d'aquest, de quin any és, a quina temàtica correspon, etc)
  4. Finalment s'editarà el Recull gràfic de Forès i es posarà a l'abast del públic.
 
Participa!
 
Posa’t en contacte amb Turisme de Forès i concretarem dia i hora perquè ens facis arribar el material necessari, o bé te'l vinguem a buscar a casa teva.
Per més informació podeu trucar al 977 89 27 62 o bé contacteu amb nosaltres a través del mail
turisme@fores.cat.
 
Temporalització:
 
Les tasques de recull de material, escaneig, fotografia i caracterització d'aquest es duran a terme des d'ara. La classificació i maquetació de tot aquest material es durà a terme un cop es consideri que ja hi ha el material suficient per elaborar aquest recull.
 
 
 
 
Mireu algunes de les vostres fotrografies publicades AQUÍ!