Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

GR-175


El GR 175,  Ruta del Cister, és un sender de Gran Recorregut que enllaça els tres monestirs d'aquest orde: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. A més a més, ens ofereix l'oportunitat de visitar diferents llocs d'interès cultural, paisatgístic i històric, així com compartir l’experiència de participar als cants i pregàries dels monjos de Poblet i de les monges de Vallbona.
Aquesta ruta és apte per a qualsevol practicant acostumat a fer senderisme.  El recorregut principal té 104’500 km amb una altitud màxima de 906 metres, al cim del Comaverd. Es pot fer tant a peu com en BTT. Esta organitzada de forma circular i bidireccional.
 
A Forès teniu l'oportunitat de fer nit a l'abadia (http://www.fores.altanet.org/tempsdeturisme/elrefugi/allotjament.php
) i recuperar-vos del trajecte, tot veient la Conca de Barberà iluminada als seus peus. Al matí quan surten els primers raigs de llum i ens escalfa per continuar la ruta podrem gaudir des del mirador  tota la comarca i de bona part de la veïna Segarra. La serra de Montserrat sembla a tocar i, si el dia és clar , hom pot admirar el Montseny i albirar el mar per l'estret del coll de Cabra. Situant-se a la part nord del poble, la visió de les terres de Lleida queda emmarcada pels Pirineus fins allí on allarga la vista.

Per a més informació de rutes alternatives  visiteu: 
http://www.larutadelcister.info/peu_btt.php
 

Descarrega't el track